Total Pageviews

Sunday, July 3, 2011

Ηλεκτρονικές γνωριμίες


Στον 21ο αιώνα που ζούμε στο έτος 2011 που όταν είμασταν παιδεία σκεφτόμασταν αυτή την ημερομηνία και μας ερχόταν στο μυαλό η εποχή του μέλλοντος. Κάποιοι έλεγαν ότι η κοινωνία μας θα πήγαινε από το καλό στο καλύτερο αλλά δυστυχώς γίνετε το αντίθετο. Με την τεχνολογία να έχει ξεφύγει από την δύναμη του ανθρώπου και η κοινωνία να μην μπορεί να αντισταθεί στις "ψεύτικες" ανάγκες που μας υποχρεώνουν να ζητούμαι.

Αυτό το θέμα είναι πολύ μεγάλο κι αν αρχίσω τώρα να λέω παραδείγματα δεν θα τελειώσω ποτέ. Εγώ σήμερα θέλω να πω την άποψη μου για τις ηλεκτρονικές γνωριμίες. Κάποτε οι άνθρωποι γνωρίζονταν από κοντά, ήταν κοινωνικοποιημένοι, πιο ελεύθεροι. Τώρα η νέα γενιά που έρχεται να αναλάβει τα ηνία από την προηγούμενη και που θα πάρει στα χέρια της τον κόσμο έχει Μοδάτες, τρέντι, αλυσίδες που δημιουργούν ανάγκες όπως το διαδίκτυο. Οι άνθρωποι πλέον γνωρίζονται πίσω από μια οθόνη χωρίς να ξέρεις πραγματικά ποιος είναι ο άλλος πίσω από την άλλη οθόνη και στην ουσία είσαι ένα απομονωμένο άτομο που χαζεύεις σε μια ηλίθια οθόνη.

Και εγώ με απορία σας ρωτάω γιατί καταντήσαμε έτσι? Μήπως πλέον ο κόσμος άρχισε να φοβάται να αντικρίζει πλέον τον συνάνθρωπό του?? Μήπως αυτές οι νέες τρέντι τεχνολογίες που μας δώσατε με τόση πολύ αγάπη να είχαν αυτό τον σκοπό να απομακρύνουν τους ανθρώπους?? Αν θεωρείς χαζά αυτά που λέω μπορώ να σου πω και τον λόγο που το κάνουν. Φοβούνται να επικοινωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους.. ΝΑΙ! Φοβούνται επειδή αν ξέρει ένας την αλήθεια και μιλάς με τον κόσμο τότε ο κόσμος θα ξυπνήσει και θα ανατραπούν τα σχέδια τους να έχουν ένα "υπνωτισμένο" κόσμο στα πόδια τους που να τον κάνουν ότι θέλουν.

Αυτό κάτι μου θυμίζει από την αγαπημένη μας τηλεόραση που η αστυνομία μας "διαφημίζει" με τον δικό της τρόπο βέβαια για τον βιασμό από το διαδίκτυο. Αυτά είχα να πω για σήμερα. Όσοι κατάλαβαν- κατάλαβαν οι υπόλοιποι απλός συνεχίστε τον αιώνιο σας ύπνο με τα νέα ψηφιακά, High Definition και 3-D όνειρα σας. Καληνύχτα και καλά να 'σαι όπου και να 'σαι να με θυμάσαι!!!
Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by Jozef Enhanced by Jozef