Total Pageviews

Friday, July 22, 2011

Σύμβολα










"...Έλκος κακών και πονηρών επί τους ανθρώπους τους έχοντας το χάραγμα του θηρίου(OHE)..." Αποκ. Ιστ. 2


Όσο η ανθρωπότητα απομακρύνεται από την καταγωγή της τόσο αρνούμαστε τον δεσμό μας με την φύση. Και απομακρυνόμαστε από την τελειότητα. Είμαστε τα μόνα πλάσματα του πλανήτη που χρησιμοποιούμε σύμβολα για να αναφερθούμε σε κάτι άλλο. Χρησιμοποιούμε σύμβολα για οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει ο νους.



Υπάρχει τουλάχιστο μια λέξη, εικόνα ή χειρονομία για να υποδουλώσει όσα οι 5 αισθήσεις μας μπορούν να διακρίνουν. 'Όμως μαζί με αυτό το υπέροχο δώρο έρχεται και ένα ελάττωμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι πρόθυμοι να αναζητήσουν και να δημιουργήσουν τις δικές τους ερμηνείες για αυτά τα σύμβολα. Αντιθέτως, εθελοτυφλικά υποτάσσονται σε προετοιμασμένες ερμηνείες και εννοιολογίες δοσμένες από άγνωστες πηγές. Εξαιτίας αυτού, πολλά πράγματα στη κατανόηση μας για τη ζωή έχουν προκαθοριστεί χωρίς να το ξέρουμε. Οι λέξεις μπορούν να διαστρεβλωθούν και να χρησιμοποιηθούν για να χειραγωγήσουν αντί για να πληροφορήσουν. Τα σύμβολα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χωρίσουν αντί να ενώσουν. Και αυτοί που τους ανατέθηκε η ευθύνη και η εξουσία να διαδίδουν την πληροφορία στο κοινό, κατέχουν τη δυνατότητα να την χειριστούν όπως αυτοί επιλέξουν.

Οι λόγοι που η πλειοψηφία του κόσμου δεν τα γνωρίζουν είναι γιατί πάνω από το 80% του πληθυσμού μαθαίνει τα παγκόσμια νέα αποκλειστικά από τα μεγάλα ΜΜΕ. Αν ακολουθήσετε τη γραμμή ιεραρχίας κάθε μεγάλου σταθμού ως την κορυφή, θα βρείτε τους ίδιους ανθρώπους που τους ανήκουν οι οργανισμοί οι οποίοι παρασκηνιακά τοποθετούν κάθε υψηλόβαθμο πολιτικό αξιωματούχο. Τα media ελέγχονται από λίγους οργανισμούς χάρις στην απελευθέρωση τιμών του Ιδρύματος Αναπτυξιακής Συνεργασίας. Το Kindey Fox βασίζεται στην παλιά καλή General Electric? Τους ανήκουν κανάλια, πόλεις και το CNBC. Τα χρησιμοποιούν για να πουν ότι τους αρέσει και να φιμώνουν την γνώμη όποιου διαφωνεί.

Ας μιλήσουμε για τις διοξίνες. Τι είναι οι διοξίνες?? Βγαίνουν από τα ηλεκτρικά εργοστάσια της Westernhouse και της GE. Σου δίνουν μπόλικο καρκίνο και σου χαλάνε τον οργανισμό. Όμως οι μεγάλοι δεν σε νοιάζονται κάθονται όμορφα και ωραία χάρις στην εταιρική πρόνοια. Τι είναι πάλι αυτό?? Παίρνουν επιχορηγήσεις δισεκατομμύρια από την κυβέρνηση και υποτίθεται πως δημιουργούν θέσεις εργασίας αλλά δεν τα ξοδεύουν έτσι. Χρησιμοποιούν πακέτα ζεστό χρήμα να υποστηρίξουν γερουσιαστές που περνάνε εταιρικά προγράμματα ξανά και ξανά. Πετάνε τοξικά απόβλητα εκεί που παίζουν τα παιδιά και η General Electric έφτιαξε τις σφαίρες που σκότωσαν τον Κένεντι. Μπορείτε να μπείτε στην αλυσίδα κάθε φορά που αγοράζεται ένα προϊόν. "Αγοράζετε την εκπομπή μας." Αυτό είναι που δεν θέλει το NBC να μάθετε. Το άλλο που δεν θέλει...

Παρακαλώ αναμείνατε...
Παρακαλώ αναμείνατε...






Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by Jozef Enhanced by Jozef